Contact

Over Studententravel.nl

Studententravel.nl is onderdeel van Lazy Tours Vliegvakanties. Lazy Tours Vliegvakanties bestaat al 20 jaar en is gevestigd in het centrum van Groningen. Onze enthousiaste medewerkers zoeken dagelijks naar de leukste en goedkoopste vakanties van diverse touroperators. Alle vakanties boek je direct met studentenkorting!

Email
Wil je per e-mail een antwoord op je vraag of wil je boeken? Stuur dan een email naar info@studententravel.nl. Wij proberen zo snel mogelijk je email te beantwoorden. Indien je een vraag hebt over je gemaakte boeking, vragen wij je vriendelijk je reserveringsnummer in je email te vermelden zodat wij direct alle gegevens erbij kunnen zoeken.
[contact-form-7 id="926" title="Contactformulier 1"]

Telefoonnumer
Heb je vragen of wil je telefonisch boeken?

Postadres:
Gedempte Zuiderdiep 2
9711 HG Groningen

KVK nummer: 02051947
BTW nummer: NL 208267591B02

De op de site afgedrukte foto’s zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, de plaatselijke VVV’s, verschillende touroperators  en professionele fotografen. De op deze site afgebeelde plattegronden zijn tot stand gekomen in samenwerking met Google. Voor kennelijke fouten, druk- en zetfouten kan Studententravel.nl nooit aansprakelijk gesteld worden.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign